Telega.chat
🇺🇸 США
Нью-Йорк чатик 🇺🇸 | CHATIK
D
Daniel
2 апреля 2024 г.
Привіт всім. Планую переїзд з Чікаго, потрібне авто в оренду. У чікаго взяти на 2-3 дні, переїхати і авто залишити на базі десь у НЙ або джерсі. Хто стикався та що можете порекомендувати?
Хто стикався?
Ответов: 1
🦦
🦦
U-HAUL pickup trucks
Похожие вопросы 🇺🇸
Arthur
23 апреля 2024 г.
Привіт. Хтось стикався з страховкою для машини до 21 року? Маєте якісь поради? Мені всі відмовляють і тільки якісь хай ріск компанії готові дати страховку за 1500 на місяць🤯
S🇺🇦
30 апреля 2023 г.
Доброго дня
Скажіть будь-ласка хто проживає в Нью-Йорку
Можливо хтось бачив Соціальні клуби для куріня марихуани
Як можна отримати ліцензію щоб відкрити такий заклад , можливо хтось знає людину яка може проконсультувати у питані про отриманя ліцензії а також відкриття закладу
Ellen
28 февраля 2023 г.
Потрібна робота. Мій чоловік спеціалізується на ремонті будь якої техніки. ( мікрохвильовка, телевізори, телефони та інше) може у кого є якісь вакансії у цій сфері?
Чикаго чатик 🇺🇸 | CHATIK
Vitalii
29 января 2023 г.
Ще питання хто знає по програмі u4u де взяти підтвердження місця проживання чи прописки?
Kolya
26 марта 2024 г.
Привіт
Порекомендуйте будь ласка, в де можна пошукати роботу в Чикаго крім indeed!
Можливо якісь наші групи в тг, фб, українські організації…де багато вакансій?
Дякую!
Чикаго чатик 🇺🇸 | CHATIK
Слава
27 марта 2024 г.
Привіт , мене звуть Слава мені 30 років , шукаю будь яку роботу. Працював на заводах 5 років ( токар , та слюсар) , також 5 років в сфері обслуговування ( офіціант , повар, бармен , кальянщик та інше) маю середню Англійську та Іспанську . Вор перміт в процесі) дякую за будь яку інформацію чи пораду)
Ответов: 2
Чикаго чатик 🇺🇸 | CHATIK
Ira
11 июля 2023 г.
Всім привіт!
Шукаю в Аренду машину як добратися з Чікаго до Нью Йорк! Може хтось знає де можна арендувати, щоб водій був не обовьязково той, хто оплачує подорож 🙏🙏🙏
Чикаго чатик 🇺🇸 | CHATIK
Ola
22 апреля 2023 г.
Привіт!
Я шукаю роботу бариста або бармена для себе,є досвід в цій сфері.
Середній рівень англійської,дуже замотивована працювати як умова скоріше
Чикаго чатик 🇺🇸 | CHATIK
M
4 марта 2024 г.
Привіт. Допоможіть , як зараз зробити appointment y DMV , неможу , звичайний тест на комп'ютері на клас Д.? Дякую.
Чикаго чатик 🇺🇸 | CHATIK
Ангеліна🇺🇸🇺🇦
13 июня 2024 г.
Всім привіт , шукаю людину яка зможе заправити кондиціонер , за помірні кошти
Автомобіль Audi A6 2014
Потрібно на завтра
Ответов: 2
Чикаго чатик 🇺🇸 | CHATIK