Т
Татьяна
9 октября 2022 г.
Всем доброй ночи! Вопрос к тем, кто живёт в Сербии с детьми. Какая там погода с ноября по март? Стоит везти зимний комбез ребёнку (1год и 3 месяца) или демисезона хватит? Если расскажете, в чем обычно гуляют ваши дети, буду очень признательна🙌
Ответов: 17
Н
Никола
Комбинезон за дете обавезно, значиће вам. Неће вам требати можда свакодневно али значиће вам да га имате при себи. Темперстуре буду од неколико степени изнад нуле до четрнаест у минусу обично у јануару или фебруару
Т
Татьяна
Никола
Комбинезон за дете обавезно, значиће вам. Неће вам требати можда свакодневно али значиће вам да га …
А сколько грамм утеплителя в комбинезоне вы считаете подходящим на зиму? Просто у меня есть демисезонный и зимний, я не уверена, что нужно брать оба
Н
Никола
Татьяна
А сколько грамм утеплителя в комбинезоне вы считаете подходящим на зиму? Просто у меня есть демисез…
Не претерујте. Дете увек облачите као себе. Са тим што ће се дете вероватно играти у снегу паће вам зато комбинезон највише и значити. Са дриге стране овде имамо све. Све је лако наћи без бриге👍
Е
Екатерина
Я беру зимний комбез reima, сыну год и четыре
A
Alex
Никола
Не претерујте. Дете увек облачите као себе. Са тим што ће се дете вероватно играти у снегу паће вам…
Можете ли ми рећи где да купим одећу за децу? Да ли постоје ланци продавница за децу?
К
К
Татьяна
А сколько грамм утеплителя в комбинезоне вы считаете подходящим на зиму? Просто у меня есть демисез…
Зимы редко бывают очень холодными. И даже если очень холодно, то это не долго. Демисезонкой можно обойтись.
Н
Никола
df
Beba Kids почти в каждом ТЦ
Додао бих само да је Беба Кидс уједно и једна од скупљих радњи. Мада имају квалитетну одећу домаћо бренд је у питању. За наш стандард су скупи е сад и то је релативно 😁👍
Н
Никола
Nataliia
Kakvi su domaći brendovi odeće za decu?
Има разних. Јефтинија продавница дечије одеће је "Пантер" на пример. Квалитетан памук за мање новца. Комплет тренерка горњи доњи део је око 25-30€ Продавнице имате углавном у тржним центрима можете их потражити преко интернета мислим на локацију продавница.

Nataliia
Kakvi su domaći brendovi odeće za decu?
И сам имам сина од 3 године па ето могу да вам помогнем. Продавница обуће Павле је знатно повољнија.
Н
Никола
Nataliia
Пуно хвала💖
Драго ми је дa могу бар мало да вам помогнем

Похожие вопросы 🇷🇸