M
Medical
24 ноября 2023 г.
Taman posla, mozda je greska prevodioca, ja ne želim nikada apsolutno naplatiti bilo kakav savet ! Pa ni ovaj sada aktuelni. To mi nije ni u malom mozgu.
Ответов: 5
D
Dr
Da, ali posle naplacujete usluge i to se zove marketing :)
Nemojte da pogresno razumete, ne napadam Vas nikako, nego tako izgleda.

“Na klinici imamo ovo i ovo, dodjite” i to ostalo isto ne naplacujete? Odgovarate na svaku poruku savetom i “imamo lekara za to, mozete da zakazete”.
Samo ne volim toliko proste manipulacije
D
Dr
Medical
Sada tek vidim da ste koleginica 🙂
Jesam. Mozete slobodno da me izguglate.
Objasnicu, zasto pricam o marketingu. Dok je bio ziv gospodin Miroslav Lazanski, a ja sam bila nacelnica odeljenja na drzavnoj klinici, mi smo organizovali besplatnu pomoc srbima, koji nisu imali osiguranja i bili zatvoreni u Rusiji u vreme korone, sa ambasadom Srbije u Moskvi. Svaka laboratorijska analiza i svaki pregled su bili sprovedeni drzavno i zaista besplatno.
Da li na Vasoj klinici preglede i usluge (tipa davanje infuzija) se isto ne naplacuju?
Vidite moju logiku? Pomoc - to je kada skroz besplatno. Marketing - besplatni savet i zatim naplacivanje usluge i promocija svoje klinike. I dobijanje time nekog profita. To je razlika. I za to pricam.
M
Medical
Dr
Jesam. Mozete slobodno da me izguglate. Objasnicu, zasto pricam o marketingu. Dok je bio ziv gospod…
Jasno jasno, razumem Vas, nije mi to namera... sve sto mogu da pomognem savetom ... to mi je ideja 🙂

Похожие вопросы 🇷🇸