Telega.chat
🇩🇪 Германия
Германия | Интеграция | Иммиграция | Поздние пере…
B
Bohdan
18 июня 2024 г.
Добрий день, підкажіть будь-ласка. Які зараз в Німеччині умови проживання, куди взагалі і в які умови можуть поселити, як взагалі ця процедура відбувається. Я студент и один, і потрібно навчатися, чи будуть для цього умови
Ответов: 1
Г
Глафира
Сначала лагерь,потом хайм(общежитие) и потом если будут средства и возможность то можно и квартиру искать.С кем то,чтобы дешевле было
Похожие вопросы 🇩🇪
Ірина
19 июня 2023 г.
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, якщо я живу зі своїм хлопцем, але ми не одружені, зараз оформлені в джоб центрі і ходимо на курси, але він хоче знайти роботу, то з мене також знімуть всі виплати і я не зможу продовжити навчання, навіть, якщо ми не сім’я?
Поліна
31 июля 2023 г.
Вітаю. Підскажить, будь ласка, є картка Приват, кредитка. Якщо на неї будуть якісь поступління грошей, чи буде цей факт прецентом, для вирахування цієї суми з допомоги від Джобцентр, соціальної допомоги.
Дякую заздалегідь
Ответов: 6
Саша
2 мая 2024 г.
Добрий день, хто може підказати.Хочу піти працювати, ходимо з дружиною на курси німецької мови, діти ходять в школу та садочок. Джопцентер зніме всі виплати з моєї сім'я?
Yaroslav
22 ноября 2023 г.
Привіт.
Плануємо із дівчиною подаватися на параграф 24, зараз мешкаємо у родичів, вони не можуть приписати бо закрита земля де ми знаходимося, думали поїхати в Баварію, знайти там житло і після цього подаватися щоб на оформлення, але родичі сказали що цікавилися у адвоката, і без офіційної роботи тут житло не здадуть, і не через те що не зможемо домовитися із власником, а що з початку листопада діє закон що реєструвати можна осіб тільки які офіційно працюють в Німеччині.
Також вони говорять що тепер усе можливо лише через лагер, і вони теж переповненні і можуть навіть відмовити.
Хтось нещодавно оформлявся у когось або
пробував винаймати житло самостійно?
І чи є якісь шанси не жити у лагері 2-3 місяці, буду щиро вдячний за відповідь.
Про мене, я працюю віддалено, і спробуємо оформити Фрілансера - „Freiberufler“ тут для сплати податків, але все це можливо після оформлення. Дівчина планує згодом податися на соціальну підтримку.
Ответов: 19
Маришка
7 января 2024 г.
добрий день підкажіть будь ласка, якщо я виїжджаю на машині з Німецькою реєстрацією мені потрібно ставати на консульський облік? Мені треба їхати в Україну
Я в Німеччині оформлена як біженка у мене Німецький фікшіон
Ответов: 13
Dasha
15 октября 2023 г.
Підскажіть будь ласка, хто знає. Ми з мамою зареєстровані як сім'я, прописані в одній квартирі. Як без роз'їзду можна це змінити, щоб ми були окремо? Бо, наприклад, я хотіла б працювати, але матуся не хоче.
Дякую за змістовну відповідь.
Ответов: 5
Deleted Account
24 августа 2023 г.
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, планую виїхати з дитиною з України до Німеччини. А які землі ще приймають біженців? І з чого почати ?😔
Дякую 🙏
Ответов: 3
Kseniya
6 июля 2023 г.
Доброго дня, підкажіть будь ласка,які землі щас приймає Німеччина? Чи перетин без змін?чула що треба вже віза,чи інформація не достовірна? можливо хто знає?двоє маленьких дітей,як краще їхати,як лекше,, потяг?як пересідати?
Підкажіть будь ласка
Дякую
💙💛
3 сентября 2023 г.
Доброго вечора група.
Підскжіть будь ласка, може хтось знає...
Людина виїхала до Польщі за рік до війни, пропрацювала там... Отримала карту побуту.
Але хоче переїхати до Німеччини.
Може це зробити?
Як оформити папіри?
І що для цього треба?
Дякую за увагу 💙💛
Ответов: 10
Anastasiia
25 августа 2023 г.
Доброго дня, чи має хтось досвід з придбанням в Німеччині домашніх улюбленців? Цікавить де купити домашнього щурика, дитина дуже хоче, незнаю як тут це все відбувається)) так як в Україні все просто, пішли купили і радуємся)))
Як в Німеччині відбувається оформлення документів для цих тварин? Чи є ветеринари для них, які потрібно прививки, чи потрібне страхування для них як для котів і собак? Дуже прошу поділитися досвідом хто має якусь інформацію в особисті повідомлення. Наперед дякую і всім гарного дня 🤗🍓