В
Виктория
6 мая 2024 г.
Він кожний раз говорить що через неділю, через місяць,а потім домовляємось про зустріч, і в цей день він говорить що мав на увазі інший день ..
Ответов: 6
K
Katharina
Мне сложно, что-то вам советовать, т.к. саму ситуацию вы не описываете. За что он вам должен деньги, в чём он вас обманывает и тд.
К адвокату можете к любому обратиться в вашем городе, задаёте в Google Anwalt für Mietrecht и выбираете любого.
Первая консультация от 180€ будет вам стоить. Если начнёте суды, то готовьте пару тысяч евро.
В
Виктория
Katharina
Мне сложно, что-то вам советовать, т.к. саму ситуацию вы не описываете. За что он вам должен деньг…
Коли ми переїхали в цю квартиру, нам центр зайнятості дуже довго не платив,тому я знайшла роботу Teilzeit та дала йому 900 євро,тому що він вже не хотів чекати, були погрози що він зробить Kündigen. І тепер він дурить як може мене .
Ще плюс до цього всього, коли я знайшла роботу, мені сказали що Nebenkosten я повинна сплачувати також йому, так як в мене не дуже добрий німецький на той час був, я також йому платила по 170 є кожного місяця і так 4 місяців,він нічого не казав, і вже пізніше я зрозуміла, що я не мала йому платити, так як світло та газ оформлено на мою маму…
Я йому за це сказала на що він відповів це була твоя помилка, ти мені робила перевід,я собі далі платив податки кредит і тд. І сказав що коли йому його банк верне гроші тоді він верне оці Nebenkosten… в сумі 680 є)

Katharina
Мне сложно, что-то вам советовать, т.к. саму ситуацию вы не описываете. За что он вам должен деньг…
Тепер я розумію що пару тисяч євро в мене немає ) Договоритись із ним ніяк не можна))
K
Katharina
Виктория
Коли ми переїхали в цю квартиру, нам центр зайнятості дуже довго не платив,тому я знайшла роботу Te…
А ваша мама тоже платила небенкостен в это время? А перерасчёт по счетчикам небенкостен за год вы уже получали от него?
I
Iryna
Виктория
Коли ми переїхали в цю квартиру, нам центр зайнятості дуже довго не платив,тому я знайшла роботу Te…
Найдите ближайший Mieterverein -это сообщество квартиросьемщиков, заплатите вступительный взнос, ~ 60-80евро/год, и они вам помогут разобраться в вашей ситуации
M
morkoy
Виктория
вы отдали дяде 900 евро просто так или оформляли эту передачу денег документально, например в счёт аренды?

Похожие вопросы 🇩🇪

Yaroslav
22 ноября 2023 г.
Привіт.
Плануємо із дівчиною подаватися на параграф 24, зараз мешкаємо у родичів, вони не можуть приписати бо закрита земля де ми знаходимося, думали поїхати в Баварію, знайти там житло і після цього подаватися щоб на оформлення, але родичі сказали що цікавилися у адвоката, і без офіційної роботи тут житло не здадуть, і не через те що не зможемо домовитися із власником, а що з початку листопада діє закон що реєструвати можна осіб тільки які офіційно працюють в Німеччині.
Також вони говорять що тепер усе можливо лише через лагер, і вони теж переповненні і можуть навіть відмовити.
Хтось нещодавно оформлявся у когось або
пробував винаймати житло самостійно?
І чи є якісь шанси не жити у лагері 2-3 місяці, буду щиро вдячний за відповідь.
Про мене, я працюю віддалено, і спробуємо оформити Фрілансера - „Freiberufler“ тут для сплати податків, але все це можливо після оформлення. Дівчина планує згодом податися на соціальну підтримку.