Telega.chat
🇩🇪 Германия
Германия | Интеграция | Иммиграция | Поздние пере…
S
samira
9 ноября 2023 г.
Добрий вечір, чому це може бути, може хтось знає, не присилає на почту нічого і вилітає потім?
Ответов: 4
👻
Deleted Account
Потому, что много раз создавали заявку. Подождите.
Проверьте папку спама на почте ещё
S
samira
Deleted Account
Потому, что много раз создавали заявку. Подождите. Проверьте папку спама на почте ещё
Дякую, але ніде нічого не має
👻
Deleted Account
samira
Дякую, але ніде нічого не має
Тогда подождите. И если до завтра не придет ничего, попробуйте завтра снова создать заявку
S
samira
Deleted Account
Тогда подождите. И если до завтра не придет ничего, попробуйте завтра снова создать заявку
Добре, дякую 😁
Похожие вопросы 🇩🇪
Nazar
30 июня 2023 г.
Доброго Дня, чи може хтось підсказати агенства які допомогають по праце влаштуванні, цікавить іменно в Берліні, так планую туди переїзд?
Ответов: 3
Лариса
15 августа 2023 г.
Підскажіть будьласочка, хтось їздив з цим перевізником, відгуки? @ValyaAla. І B.G Або можливо хтось може порадити якогось перевізника з Польши в Німеччину?
Ответов: 1
Федя
15 сентября 2023 г.
Добри вечир до якої суми можна купувати автомобил щоб не впливало на Виплати З Джобцентру?
Ирина
26 января 2024 г.
Доброго вечора скажіть будь ласка де зараз приймають біженців з України, які міста , якщо можна адресу.
Олена
10 февраля 2024 г.
Вітаю
Скажіть будь ласка ,чи потрібно свідоцтво про шлюб брати з собою ? Плануємо виїжджати і хтось каже потрібно ,хтось каже ні
І чи потрібно дозвіл від батька для дитини щоб перетнути кордон ? Дякую
Ответов: 7
Альона
27 июня 2024 г.
Доброго дня,скажіть які ще міста приймае біженців у Німеччині, краще їхати у місто чи у маленькі міста?
🇩🇪 Германия чат
Саша
8 ноября 2023 г.
Добрий ранок, підкажіть будьласка де можна записатися, на курси німецької в Клеве ?
Ірина
19 июня 2023 г.
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, якщо я живу зі своїм хлопцем, але ми не одружені, зараз оформлені в джоб центрі і ходимо на курси, але він хоче знайти роботу, то з мене також знімуть всі виплати і я не зможу продовжити навчання, навіть, якщо ми не сім’я?
Liudmyla
22 мая 2023 г.
Скажіть будь ласка хто знає якщо загубила паспорт України. Чи можна тут у Германії его оновити і де? Дякую
Ответов: 2
Kseniya
6 июля 2023 г.
Доброго дня, підкажіть будь ласка,які землі щас приймає Німеччина? Чи перетин без змін?чула що треба вже віза,чи інформація не достовірна? можливо хто знає?двоє маленьких дітей,як краще їхати,як лекше,, потяг?як пересідати?
Підкажіть будь ласка
Дякую
Ответов: 6