Telega.chat
🇩🇪 Германия
Германия | Интеграция | Иммиграция | Поздние пере…
Л
Любомир
25 октября 2023 г.
Доброго дня, шукаю квартиру для молодої пари, дуже порядні люди. Під оплату джоб центра.
Якщо у вас є знайомі які здають квартиру або ріелтори то відізвіться 🙏
Ответов: 2
👻
Deleted Account
Здравствуйте, вот здесь смотрите
L
Ludmila
Пиши на русском или на немецком.
Похожие вопросы 🇩🇪
Vitalii_Zir
11 октября 2023 г.
Доброго дня. Підкажіть хтось будьласка сайти для пошуку квартири в Баварії. І як це взагали робиться. Я щось зовсім запутався
Ответов: 1
Саша
2 мая 2024 г.
Добрий день, хто може підказати.Хочу піти працювати, ходимо з дружиною на курси німецької мови, діти ходять в школу та садочок. Джопцентер зніме всі виплати з моєї сім'я?
Поліна
31 июля 2023 г.
Вітаю. Підскажить, будь ласка, є картка Приват, кредитка. Якщо на неї будуть якісь поступління грошей, чи буде цей факт прецентом, для вирахування цієї суми з допомоги від Джобцентр, соціальної допомоги.
Дякую заздалегідь
Ответов: 6
Nazar
30 июня 2023 г.
Доброго Дня, чи може хтось підсказати агенства які допомогають по праце влаштуванні, цікавить іменно в Берліні, так планую туди переїзд?
Ответов: 3
Bohdan
18 июня 2024 г.
Добрий день, підкажіть будь-ласка. Які зараз в Німеччині умови проживання, куди взагалі і в які умови можуть поселити, як взагалі ця процедура відбувається. Я студент и один, і потрібно навчатися, чи будуть для цього умови
Альона
27 июня 2024 г.
Доброго дня,скажіть які ще міста приймае біженців у Німеччині, краще їхати у місто чи у маленькі міста?
🇩🇪 Германия чат
U
24 августа 2023 г.
Доброго дня. Чи є в групі юристи які можуть допомогти з питанням в міграційній. Нам видали дульдунг. Але я вважаю що там не дуже зрозуміли нашу ситуацію.
Ответов: 4
Катерина
22 октября 2023 г.
Доброго дня всім) чи є в групі лікарі які підтвердили свій диплом в Німеччині? З чого починати і взагалі це реально...
Лена
29 апреля 2023 г.
Доброго дня у сім.
Мене цікавить де і яка робота є для людини що має проблеми з рукою але не інвалід.
Підкажіть будьласка.
В межах Ольденбурга
Ответов: 2
Yaroslav
22 ноября 2023 г.
Привіт.
Плануємо із дівчиною подаватися на параграф 24, зараз мешкаємо у родичів, вони не можуть приписати бо закрита земля де ми знаходимося, думали поїхати в Баварію, знайти там житло і після цього подаватися щоб на оформлення, але родичі сказали що цікавилися у адвоката, і без офіційної роботи тут житло не здадуть, і не через те що не зможемо домовитися із власником, а що з початку листопада діє закон що реєструвати можна осіб тільки які офіційно працюють в Німеччині.
Також вони говорять що тепер усе можливо лише через лагер, і вони теж переповненні і можуть навіть відмовити.
Хтось нещодавно оформлявся у когось або
пробував винаймати житло самостійно?
І чи є якісь шанси не жити у лагері 2-3 місяці, буду щиро вдячний за відповідь.
Про мене, я працюю віддалено, і спробуємо оформити Фрілансера - „Freiberufler“ тут для сплати податків, але все це можливо після оформлення. Дівчина планує згодом податися на соціальну підтримку.
Ответов: 19