Telega.chat
🇩🇪 Германия
Германия | Интеграция | Иммиграция | Поздние пере…
К
Катерина
22 октября 2023 г.
Доброго дня всім) чи є в групі лікарі які підтвердили свій диплом в Німеччині? З чого починати і взагалі це реально...
Ответов: 1
V
Vermina
Реально,многие учат язык ,подтверждают дипломы,проходят курсы и находят работу. Надеюсь вам кто нибудь откликнется здесь в плане рассказа своего пути
Похожие вопросы 🇩🇪
Альона
27 июня 2024 г.
Доброго дня,скажіть які ще міста приймае біженців у Німеччині, краще їхати у місто чи у маленькі міста?
🇩🇪 Германия чат
Микола
9 октября 2023 г.
Добрий день! Можливо хто виїжав з дитиною яка народилася в Німеччині в Україну які потрібно документи щоб виїхати?
Nazar
30 июня 2023 г.
Доброго Дня, чи може хтось підсказати агенства які допомогають по праце влаштуванні, цікавить іменно в Берліні, так планую туди переїзд?
Ответов: 3
Deleted Account
24 августа 2023 г.
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, планую виїхати з дитиною з України до Німеччини. А які землі ще приймають біженців? І з чого почати ?😔
Дякую 🙏
Ответов: 3
Таня
9 мая 2023 г.
Доброго дня підкажіть які землі ще приймають біженців
Ответов: 9
Саша
2 мая 2024 г.
Добрий день, хто може підказати.Хочу піти працювати, ходимо з дружиною на курси німецької мови, діти ходять в школу та садочок. Джопцентер зніме всі виплати з моєї сім'я?
Маришка
7 января 2024 г.
добрий день підкажіть будь ласка, якщо я виїжджаю на машині з Німецькою реєстрацією мені потрібно ставати на консульський облік? Мені треба їхати в Україну
Я в Німеччині оформлена як біженка у мене Німецький фікшіон
Ответов: 13
U
24 августа 2023 г.
Доброго дня. Чи є в групі юристи які можуть допомогти з питанням в міграційній. Нам видали дульдунг. Але я вважаю що там не дуже зрозуміли нашу ситуацію.
Ответов: 4
Vasiliano
9 февраля 2024 г.
Добрий вечір. Мені прийшов рахунок за світло. Хто може пояснити скільки я виплачую в місяць? (Надам фото)
Anastasiia
25 августа 2023 г.
Доброго дня, чи має хтось досвід з придбанням в Німеччині домашніх улюбленців? Цікавить де купити домашнього щурика, дитина дуже хоче, незнаю як тут це все відбувається)) так як в Україні все просто, пішли купили і радуємся)))
Як в Німеччині відбувається оформлення документів для цих тварин? Чи є ветеринари для них, які потрібно прививки, чи потрібне страхування для них як для котів і собак? Дуже прошу поділитися досвідом хто має якусь інформацію в особисті повідомлення. Наперед дякую і всім гарного дня 🤗🍓
Ответов: 6