💙
💙💛
3 сентября 2023 г.
Доброго вечора група.
Підскжіть будь ласка, може хтось знає...
Людина виїхала до Польщі за рік до війни, пропрацювала там... Отримала карту побуту.
Але хоче переїхати до Німеччини.
Може це зробити?
Як оформити папіри?
І що для цього треба?
Дякую за увагу 💙💛
Ответов: 10
M
Mr
Насколько я знаю это почти невозможно. Найти город, село, где нет беженцев, и проситься туда перенаправиться. Шансы 0.0001%
И стоит ли того? По польски вы уже наверное говорите, по немцки долго и тяжело придется учить.
Добра вам!🇺🇦👍
💙
💙💛
Mr
Насколько я знаю это почти невозможно. Найти город, село, где нет беженцев, и проситься туда перена…
Речь не идёт про местность, где нет беженцев...
Вопрос был о возможности переехать из Польши в Германию. И как это можно сделать.
Что для этого нужно.
M
Mr
Это я понял и сразу вам написал. Есть другой путь.
Если ехать не как беженец, а как студент, или по рабочей визе.
💙
M
Mr
💙💛
Спасибо большое за ответ. Других вариантов нет к сожалению?
Насколько я знаю нет.
Поэтому и говорил про общину, у которой нет беженцев, и у которой не большая нагрузка и она готова вас принять.
Если бы без карты поляка, сразу после войны, они людей берут.
Но когда человек уже размещен, они от дополнительных финансовых нагрузок как черт от ладана бегут
M
Maya
Ви українка, так? Вам виїхати до Німеччини можливо. Всім іншим - ні.
💙
💙💛
Maya
Ви українка, так? Вам виїхати до Німеччини можливо. Всім іншим - ні.
Так, я Українка.
Але ця інформація стосується мого хлопця, який виїхав до Польщі ще за рік до початку війни.
І так вийшло, що я у Німеччині, а він у Польщі...
Офіційно ми не розписані.
Шукаємо можливості для нашого возз'єднання.
🌞
🌞Olga👼
Выехать в Украину и сменить паспорт. Заехать с чистым - единственный вариант

Похожие вопросы 🇩🇪

Yaroslav
22 ноября 2023 г.
Привіт.
Плануємо із дівчиною подаватися на параграф 24, зараз мешкаємо у родичів, вони не можуть приписати бо закрита земля де ми знаходимося, думали поїхати в Баварію, знайти там житло і після цього подаватися щоб на оформлення, але родичі сказали що цікавилися у адвоката, і без офіційної роботи тут житло не здадуть, і не через те що не зможемо домовитися із власником, а що з початку листопада діє закон що реєструвати можна осіб тільки які офіційно працюють в Німеччині.
Також вони говорять що тепер усе можливо лише через лагер, і вони теж переповненні і можуть навіть відмовити.
Хтось нещодавно оформлявся у когось або
пробував винаймати житло самостійно?
І чи є якісь шанси не жити у лагері 2-3 місяці, буду щиро вдячний за відповідь.
Про мене, я працюю віддалено, і спробуємо оформити Фрілансера - „Freiberufler“ тут для сплати податків, але все це можливо після оформлення. Дівчина планує згодом податися на соціальну підтримку.