Telega.chat
🇩🇪 Германия
Германия | Интеграция | Иммиграция | Поздние пере…
Y
y_
7 июля 2023 г.
Добрий вечір. Я нещодавно приіхав до Німеччини. В Ратхаус м. Цусмарсхаузен я отримав регістрацію. Підскажіть будьласка які мають бути подальші моі діі? 🙏
Ответов: 2
L
lucky
Полагаю дальше встать на учет в джобцентр. Кто по 24 параграфу тут, напишите же
О
Ольга
lucky
Полагаю дальше встать на учет в джобцентр. Кто по 24 параграфу тут, напишите же
Все парню в ЛС кинула.
Похожие вопросы 🇩🇪
Vasiliano
9 февраля 2024 г.
Добрий вечір. Мені прийшов рахунок за світло. Хто може пояснити скільки я виплачую в місяць? (Надам фото)
Ответов: 1
Deleted Account
19 октября 2023 г.
Добрий вечір. Підскажіть хто знає де можна перекласти свідоцтва про народження дитини з української мови на німецьку. Неможу приписати дитину треба переклад. Буду вдячна за любу інформацію🙏🙏🙏
Маришка
7 января 2024 г.
добрий день підкажіть будь ласка, якщо я виїжджаю на машині з Німецькою реєстрацією мені потрібно ставати на консульський облік? Мені треба їхати в Україну
Я в Німеччині оформлена як біженка у мене Німецький фікшіон
Ответов: 13
Лариса
15 августа 2023 г.
Підскажіть будьласочка, хтось їздив з цим перевізником, відгуки? @ValyaAla. І B.G Або можливо хтось може порадити якогось перевізника з Польши в Німеччину?
Iryna
11 октября 2023 г.
Доброго вечора. Пише українка яка шукає квартири для себе та свого коханого. Райони Stuttgart, Simmozheim, Weil der Stadt…. 72163 . Буду вдячна за будь яку інформацію.
Ответов: 4
Наташа
6 августа 2023 г.
Доброго вечора підскажіть будь ласка якщо я буду мати німецьку мову на с1 рівні тоді тільки зможу різні курсы проходити від джоб центра я правильно розумію???
Ответов: 17
U
24 августа 2023 г.
Доброго дня. Чи є в групі юристи які можуть допомогти з питанням в міграційній. Нам видали дульдунг. Але я вважаю що там не дуже зрозуміли нашу ситуацію.
Ответов: 4
Саша
2 мая 2024 г.
Добрий день, хто може підказати.Хочу піти працювати, ходимо з дружиною на курси німецької мови, діти ходять в школу та садочок. Джопцентер зніме всі виплати з моєї сім'я?
Dasha
15 октября 2023 г.
Підскажіть будь ласка, хто знає. Ми з мамою зареєстровані як сім'я, прописані в одній квартирі. Як без роз'їзду можна це змінити, щоб ми були окремо? Бо, наприклад, я хотіла б працювати, але матуся не хоче.
Дякую за змістовну відповідь.
Ответов: 5
Yaroslav
22 ноября 2023 г.
Привіт.
Плануємо із дівчиною подаватися на параграф 24, зараз мешкаємо у родичів, вони не можуть приписати бо закрита земля де ми знаходимося, думали поїхати в Баварію, знайти там житло і після цього подаватися щоб на оформлення, але родичі сказали що цікавилися у адвоката, і без офіційної роботи тут житло не здадуть, і не через те що не зможемо домовитися із власником, а що з початку листопада діє закон що реєструвати можна осіб тільки які офіційно працюють в Німеччині.
Також вони говорять що тепер усе можливо лише через лагер, і вони теж переповненні і можуть навіть відмовити.
Хтось нещодавно оформлявся у когось або
пробував винаймати житло самостійно?
І чи є якісь шанси не жити у лагері 2-3 місяці, буду щиро вдячний за відповідь.
Про мене, я працюю віддалено, і спробуємо оформити Фрілансера - „Freiberufler“ тут для сплати податків, але все це можливо після оформлення. Дівчина планує згодом податися на соціальну підтримку.
Ответов: 19