.
..
4 января 2024 г.
Здравствуйте у меня походу не везёт с покупкой машиной 😁, договорился с продовцем, говорит машина на имя друга и пишет мне такое для купли продаже ,
Auf den Freund.
Er hat keine Zeit und keine Lust auf den ganzen Kram mit Kleinanzeigen und hat mich gefragt ob ich es verkaufen könnte.
Kaufvertrag hat er mir auch schon da gelassen
Тоже лохотрон какой то?
Ответов: 5
M
Mycraft
Скользко…
.
..
Mycraft
Скользко…
Лучше не связаться?
W
Wild
..
Лучше не связаться?
Любая история "для друга" - 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
W
Wilhelm
А как он от имени друга продаст что-то?:)
Похоже на развод.
Доверенность просите нотариальную.
M
Mycraft
..
Лучше не связаться?
На свой страх и риск. Но не советую. Рассказы о том что кто-то не хочет связываться с продажей собственного автомобиля это…сказки.

Похожие вопросы 🇩🇪

Yaroslav
22 ноября 2023 г.
Привіт.
Плануємо із дівчиною подаватися на параграф 24, зараз мешкаємо у родичів, вони не можуть приписати бо закрита земля де ми знаходимося, думали поїхати в Баварію, знайти там житло і після цього подаватися щоб на оформлення, але родичі сказали що цікавилися у адвоката, і без офіційної роботи тут житло не здадуть, і не через те що не зможемо домовитися із власником, а що з початку листопада діє закон що реєструвати можна осіб тільки які офіційно працюють в Німеччині.
Також вони говорять що тепер усе можливо лише через лагер, і вони теж переповненні і можуть навіть відмовити.
Хтось нещодавно оформлявся у когось або
пробував винаймати житло самостійно?
І чи є якісь шанси не жити у лагері 2-3 місяці, буду щиро вдячний за відповідь.
Про мене, я працюю віддалено, і спробуємо оформити Фрілансера - „Freiberufler“ тут для сплати податків, але все це можливо після оформлення. Дівчина планує згодом податися на соціальну підтримку.