Telega.chat
🏴 Англия
🇬🇧 Англия чат
A
Axe
12 апреля 2024 г.
Hello, does anyone know of an app or a way to send money to Russia? Used to use Korona Pay but no longer seems to be working.
Thank you
Ответов: 1
🇬🇧 Англия чат
K
Kamila
The Korona app works, only now it is possible to send a transfer with cash receipt
Похожие вопросы 🏴
Axe
3 марта 2023 г.
Good evening does anyone know of a way that one can send money to Russia?
Ответов: 3
🇬🇧 Англия чат
Soraya
27 августа 2023 г.
tell me who knows, I want to send money to a friend in Poland, but my bank tells me various things like sponsoring terrorism and so on, and does not allow me to send any money, is there any other way to send money to Poland to a bank account?
🇬🇧 Англия чат
Axe
25 февраля 2024 г.
Good afternoon, does anyone know is the healthcare surcharge included in the overall visa price, or is it paid on top?
Thank you
🇬🇧 Англия чат
Deleted Account
22 октября 2023 г.
Could someone update me if you have recently sent parcels to Russia by RM? Does it work atm?
Ответов: 2
Вместе – Лондон
Katya
3 августа 2023 г.
Всем привет, а кто-нибудь пробовал сервис Profee для отправки денег с ЮК карты на РФ карту? Или в целом, кто какие способы знает отправки денег в Россию?😬
Ответов: 5
Вместе – Лондон
Artur
6 сентября 2023 г.
Добрый день, кто то знает, profee норм работает? посоветовали мне, что бы в Россию деньги отправить.
Ответов: 19
🇬🇧 Англия чат
Kamila
17 мая 2024 г.
Добрый день, подскажите пожалуйста можно ли перевести сейчас через Korona pay на карту в Россию? Получением наличкой тоже устраивает, это удобно, но на карту осталось возможным?
🇬🇧 Англия чат
Анжелика
18 октября 2023 г.
HMRC: You could be paid less than National Minimum Wage. Search 'check your pay' on GOV UK to see if you're due more money and report any concerns to HMRC
Не могу понять , что хотят? На hmrc все по старому
🇬🇧 Англия чат
A2016
13 февраля 2023 г.
Привет, Кто нибудь посыла
л недавно деньги в Россию через Koronapay? Работает?
Ответов: 2
🇬🇧 Англия чат
Axe
3 марта 2023 г.
I tried today and it no longer works unfortunately. Thank you for help
🇬🇧 Англия чат